Menu
Tablet menu

Bloggerii merg pe Transalpina

La initiativa lui Bloghita (Alex Trofim) proaspata asociere a bloggarilor brasoveni SM Brasov, vrea o plimbare la munte, ca tot sunt oameni obisnuiti cu el. Pentru aceasta plimbare au ales Transalpina cea mai inalta sosea asfaltata partial (ca inca se lucreaza) din Romania. Din pacate pentru unii doritori, lista participantilor s-a inchis ajungand la aproximativ 50 de omuleti ciripitori in on-line.

 Pentru acest eveniment ne vom intalni la crapatul zorilor sambata 16 iulie, locatia exacta o vom stabili ulterior, pentru a pleca in gasca pe Transalpina sa cucerim inaltimile Parangului.

La punctul de intalnire vor fi impartite tricouri personalizate, bennere, stegulete si banuti de benzina pentru cei care vin cu masinile proprii oferiti de sponsorul Temad. Plimbarea o vom face si cu ajutorul celor de la Dacia care ne vor imprumuta 5 Dastere pe perioada week-end-ului si cu benzina de la Petrom , prin Sibiu - Ramnicu Valcea - Horezu - Baia de Fier - Ranca unde ne vom caza cu ajutorul sponsorului principal al expeditiei BrainHost la Cabana Sena.

Seara vom petrece si vom comunica impresiile noastre (pe twitter) celor interesati si care nu au putut participa. Duminica dupa ce ne vom reveni din mahmureala vom twitwerii din nou si apoi vom porni la poze si drumetii pentru a admira peisajul si spre seara din nou la drum pana la Brasov, prin Sebes, Sibiu...,pe o zona foarte frumoasa.

Cu putin noroc si ajutor (aviz celor interesati) poate vom naviga pe net si vom scrie pe twitter cu ceva "unelte" mai performante care au putere de captare al semnalului care este destul de slab.

In speranta ca vom realiza tot ceea ce ne-am propus, multumim sponsorilor care au avut incredere in ideea noastra si au dorit sa-si asocieze numele cu expeditia bloggerilor organizati si motivati de SM Brasov si de Alex Trofim initiatorul expeditiei.

Daca nu ai reusit sa mergi cu noi urmareste-ne (#Transalpina pe twitter) pe net si cine stie ce surprize te asteapta...

Mai jos aveti cateva imagini recente de pe Transalpina.

Evaluati acest articol
(1 Vot)
Bogdan

Pasionat de natura si fotografie.

Mergi sus

Cautare

  1. Noutati
Oktoberfest - din nou la BRASOV – a mai crescut un an Editia a VII-a -2015
Mascaricii din Scheii Brasovului
Cabana Garbova cu trupa CALEnDAR
Workshop foto de iarna cu Mircea Bezergheanu la lacul Sfanta Ana
Pisica Salbatica
Workshop cu Mircea Bezergheanu - Portrete si perisaj de iarna
Mircea Bezergheanu face Workshop foto
Oktoberfest Brasov 2012
Build 4 Tomorrow la Cristian Brasov
Concurs de Squash la Brasov
Social Media Summit ajunge la Brasov
Egreta mica

Login or Register