Menu
Tablet menu

Cabana Garbova cu trupa CALEnDAR

Sambata 02.02.2013 imperuna cu colaboratorii scolii SANpitic coordonati de Silviu Cioroiu, cu mic cu mare, copii si parinti, am plecat in excursie la Cabana Garbova.
Ne-am intalnit la iesirea din Brasov si am pornit spre Predeal.

Ajunsi in varful partiei Clabucet, dupa ce am cautat in Predeal locuri de parcare cat mai aproape de partie si dupa ce schiorii ne-au inghesuit la telescaun, am pornit la cabana Garbova, intr-o plimbare de aproximativ 20 de minute.
Dupa ce copii s-au dat cu saniile de la cabana si dupa finalizarea jocurilor din zapada am intrat la caldura cabanei. Incalziti dupa zapada si mancarea deliciasa a bucatarului cabanei, ne-am grupat (mai ales copii) pentru jocuri sau "barfe".

Impreuna cu noi la cabana au venit si membrii trupei CALEnDAR – Lucian si Marius, care au inceput usor sa cante la chitara. La inceput nu prea am fost atenti, zarva copiilor care trebuiau sa-si consume energia si "discutiile" cu adultii pareau mai interesante, dar usor ... usor mai tarziu am fost captivati de melodiile lor.
In concluzie trupa CALEnDAR a cantat si ne-a incantat pana la doua dimineata fara a repeta nici o melodie... super... bravo baieti.

Duminica dimineata dupa cateva ore de somn am plecat intr-o mica excursie pentru a surprinde cateva peisaje din varful muntilor Baiului, surprinzator dupa norii de sambata seara si dupa ce in Muntii Bucegi fusese viscol si ninsoare, vizibilitatea era buna.
Astfel dupa ce ne-am luat ramas bun de la aerul curat de la cabana, am pornit, prin padure pe triunghi albastru pana la Predeal, intr-o plimbare de doua ore. Printre ochiurile de padure ne-am incantat privirile cu Muntii Bucegi si Piatra Craiului.

Ne-am despartit de grup, obositi dar incantati de peisaj, de aerul curat al muntilor si cu amintirea melodiilor trupei CALEnDAR.
Mai jos aveti si un videoclip cu baetii. Va salut cu salutul trupei CALEnDAR - SOAREnDAR

Evaluati acest articol
(2 voturi)
Bogdan

Pasionat de natura si fotografie.

Media

Trupa CALEnDAR - Tara Fagilor
Mergi sus

Cautare

  1. Noutati
Oktoberfest - din nou la BRASOV – a mai crescut un an Editia a VII-a -2015
Mascaricii din Scheii Brasovului
Cabana Garbova cu trupa CALEnDAR
Workshop foto de iarna cu Mircea Bezergheanu la lacul Sfanta Ana
Pisica Salbatica
Workshop cu Mircea Bezergheanu - Portrete si perisaj de iarna
Mircea Bezergheanu face Workshop foto
Oktoberfest Brasov 2012
Build 4 Tomorrow la Cristian Brasov
Concurs de Squash la Brasov
Social Media Summit ajunge la Brasov
Egreta mica

Login or Register