Menu
Tablet menu

Workshop cu Mircea Bezergheanu - Portrete si perisaj de iarna

Asa cum a promis la workshopul foto din toamna, Mircea Bezergheanu ne invita din nou la un workshop foto de iarna de aceasta data.

Perioada propusa este 20- 22 ianuarie 2012 in zona Bran, in aceeasi locatie magnifica din toamna, doar ca acum va fi cu multa zapada ... speram.

In cadrul workshop-lui vom testa o gama larga de obiective si aparate Nikon si de ce nu noua jucarie Nikon D4 impreuna cu noul obiectiv 85mm, un obiectiv dedicat fotografiei de portret. Mircea se lauda ca il va folosi doar el. Dar ne-am propus sa-i facem si lui fotografii cu Nikon D4, dupa ce il vom acoperii de zapada, sa vada si el cum e la munte.

Incepand cu ora 12, de vineri 20 ianuarie si pana duminica 22 ianuarie pe la pranz, vom munci dar ne vom si distra chiar daca Mircea ne ameninta cu multa munca, ceva mancare si repaus daca nu facem fata ritmului.

Pretul total al acestui week-end este de 950 de lei si include taxa de participare, cazarea si cele 3 mese/zi sa nu mai zic de distractie. Primii 5 platitori vor achita doar 800 Ron.

Cei care au mai fost vad ca revin asa ca va asigur si eu ca merita.

Pentru inscrieri si detalii puteti contacta organizatorul la adresa Această adresă de email este protejată de spambots. Trebuie să aveți JavaScript activat ca să o puteți vedea. .

Evaluati acest articol
(1 Vot)
Bogdan

Pasionat de natura si fotografie.

Mergi sus

Cautare

  1. Noutati
Oktoberfest - din nou la BRASOV – a mai crescut un an Editia a VII-a -2015
Mascaricii din Scheii Brasovului
Cabana Garbova cu trupa CALEnDAR
Workshop foto de iarna cu Mircea Bezergheanu la lacul Sfanta Ana
Pisica Salbatica
Workshop cu Mircea Bezergheanu - Portrete si perisaj de iarna
Mircea Bezergheanu face Workshop foto
Oktoberfest Brasov 2012
Build 4 Tomorrow la Cristian Brasov
Concurs de Squash la Brasov
Social Media Summit ajunge la Brasov
Egreta mica

Login or Register